Onze klantenservice

 

1. Offerte: Voor maatwerkproducten ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte inclusief bezorgkosten en aanvullende informatie.

2. Bevestiging: Nadat alle details in de offerte akkoord zijn geeft u ons het akkoord tot het maken van de producten. Offertes gelden voor de termijn die daarin is vermeld. Is geen termijn vermeld dan geldt een termijn van veertien dagen.

3. Productie: Alle maatwerk producten worden in onze eigen werkplaats gemaakt of samengesteld. Indien er een vraag ontstaat dan wordt u hierover uiteraard gebeld of gemaild.

4. Betalen:
De factuur wordt samen met uw producten bezorgd.
 

5. Bezorging en bezorgkosten: Voor bestellingen houden wij de bezorgvoorwaarden van PostNL aan:
De bezorgkosten voor paketten kleiner dan 100x50x50cm. en minder dan 10 kg.: € 15,00
De bezorgkosten voor paketten kleiner dan 176x78x58cm. en minder dan 23 kg.: € 25,00
Deze producten worden door PostNL bezorgd.

De bezorgkosten voor grotere of zwaardere artikelen worden berekend op offerte-basis..
Voor ontvangst van uw bestelling moet altijd getekend worden.

6. Levertijd: Voor de meeste artikelen geldt een gemiddelde levertijd van 6 weken. Indien een artikel op voorraad is of snel leverbaar, wordt dat bij het betreffende artikel aangegeven.
Maatwerk: Na plaatsing van uw bestelling wordt binnen 1 week contact met u opgenomen voor het maken van een leveringsafspraak.

7. Annuleren en retourneren:
Webwinkel: Voor alle bestellingen via de webwinkel geldt dat u de mogelijkheid heeft om binnen 3 dagen de koop op afstand zonder opgave van redenen schriftelijk (mail@hierisboris.nl) te ontbinden..

Retourneren
Als u een product wilt retourneren, neem dan eerst per mail contact met ons op. U ontvangt dan van ons de te volgen instructies. Retourneren kan alleen in het geval we het product in de originele verpakking en in nieuwstaat van u terug ontvangen.
De kosten van een retourzending zijn geheel voor rekening van de afzender en worden derhalve niet door Boris XL vergoed. Ongefrankeerde zendingen kunnen wij helaas niet accepteren.
Kosteloos retourneren is mogelijk indien u zelf de goederen binnen 14 dagen terug brengt in onze werkplaats in Wijchen.
Na goede ontvangst van het product storten wij het bedrag, verminderd met de verzendkosten, binnen 30 dagen op uw rekening. 

8. Service : Een goede service vinden wij zeer belangrijk. Als er naar uw mening iets mis is met de bestelling of order, dan kunt u dit binnen 8 dagen melden bij onze klantenservice op mail@hierisboris.nl Wij nemen dan binnen een werkdag contact met u op en komen bijna altijd direct met een oplossing. Op basis van foto’s van een defect kunnen we snel een expertise uitvoeren. Als er iets vervangen of vermaakt moet worden dan maken we een aparte afspraak om het op te lossen.

 

© 2012 - 2022 BorisXL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel