BORIS ontwikkelt en maakt gespecialiseerd speel- en leermateriaal voor mensen met een beperking.

Tevens is BORIS een kleinschalig, laagdrempelig dagbestedingsproject voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Maar ook voor hen die enkel een zinvolle dagbesteding zoeken. Mensen die graag met hun handen bezig zijn en/of hun creativiteit willen ontwikkelen.

In de houtwerkplaats wordt gewerkt met professionele apparatuur en machines, alle producten worden geproduceerd voor en geleverd aan instellingen, maar zeker ook voor particulieren. De producten worden zoveel mogelijk met de hand vervaardigd, met gebruik van duurzame materialen. Alles op maat en gericht op de eindgebruikers en hun begeleiders.

 

Op deze website vindt u een greep uit ons assortiment. Veel van de materialen die wij produceren en uitleveren zijn echter specifiek naar wens en op maat gemaakt. Mocht u specifieke wensen hebben, laat u zich dan niet weerhouden om met uw vraag bij ons aan te kloppen. Wij streven er naar om zo veel mogelijk in uw behoeften te voorzien.

 

U kunt altijd rekenen op persoonlijke aandacht en ondersteuning met kennis van de producten die we zelf in onze werkplaats vervaardigen. Kant en klaar te bestellen in de webshop of laat ze door ons op maat en eigen ontwerp maken.

 

BorisXL heeft een klantenkring om trots op te zijn. Het is een kleurrijke verzameling van bedrijven, instellingen en particulieren. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze producten, service en support.

Wij leveren onder andere aan de (verstandelijk) gehandicaptenzorg, de psychogeriatrische zorg, (medische) kinderdagverblijven en (kinder-) ziekenhuizen maar ook aan particulieren.

Op deze website presenteren we een groot gedeelte van ons assortiment, wij denken graag met u mee als het gaat om het verwezenlijken van uw eigen ideeën en wensen. Geen klus is ons te klein of te groot. Daag ons uit met uw ideeën!

 

Ons motto: Bijzonder voor iedereen!